Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

RPG

PealehtKaebus elmar ja taits I_icon_mini_membersLatest imagesOtsiRegistreeriLogi sisse

Kaebus elmar ja taits

Go down 
3 posters
AutorTeade
merilin_backer

Postituste arv : 41

Kaebus elmar ja taits Empty
PostitaminePealkiri: Kaebus elmar ja taits   Kaebus elmar ja taits I_icon_minitimeNelj Juun 18, 2009 12:24 am

Sinu mängusisene nimi: Merilin_Backer kaasosaline Tom_Jason
Süüdistava/Süüdistavate nimi/nimed: Elmar_saabas ja Taits_Ploom
Toimumisaeg: 18.55-19.08
Selgitus: Me röövisime elmar saapa sidusime ta kinni ja võtsime kõik relvad ja abiseadmed ära. et ta ei saaks abi kutsuda
ning olime jõudnud lennujaama siis tuli taits ning tuli teda päästma elmar kutsus /p kaudu abi vist nii et ta on nonrp ja pärast kui ta ei saand autost välja oli nööriga kinnni ning tegi relog selle eest tuleks anda elmarile 2 hoiatus ja taitsile 1 sest see oli täitsa nonrp. vaadake see ajavahemik see chatr läbi kuidas ta abi kutsus kuigi tal polnud seadmeid.
Pildid/videod: Pole kahjuks ei jõudnud teha aga mingi pildi sain .Kaebus elmar ja taits Samp058v
Kaebus elmar ja taits Samp057o
Tagasi üles Go down
Takk

Postituste arv : 16

PostitaminePealkiri: Re: Kaebus elmar ja taits   Kaebus elmar ja taits I_icon_minitimeNelj Juun 18, 2009 12:56 am

Ega sa ise parem pole...umbes dmid tänaval.Ja kuidas ma muidu abi kutsusin ooc`? sellist pilti pole küll ma lihtsalt ütlesin taitsile TS-is ja ta tuli appi,see siis nonrp?njh ma arvan et sa eio teagi mis see RP on kui sa arvad et DM-imine on RP njh....
Tagasi üles Go down
merilin_backer

PostitaminePealkiri: Re: Kaebus elmar ja taits   Kaebus elmar ja taits I_icon_minitimeNelj Juun 18, 2009 1:19 am

Takk kirjutas:
Ega sa ise parem pole...umbes dmid tänaval.Ja kuidas ma muidu abi kutsusin ooc`? sellist pilti pole küll ma lihtsalt ütlesin taitsile TS-is ja ta tuli appi,see siis nonrp?njh ma arvan et sa eio teagi mis see RP on kui sa arvad et DM-imine on RP njh....

Ma olin enne maffias ja see oli nonrp ma võtsin sult kõik vahendid ära millega said abi kutsuda niiet mul on tunnistajad ka ja ma ei tee dm-i ilma põhjuseta kunagi
Tagasi üles Go down
Taits_Ploom

Postituste arv : 4

PostitaminePealkiri: Re: Kaebus elmar ja taits   Kaebus elmar ja taits I_icon_minitimeNelj Juun 18, 2009 6:02 pm

Sina ja ei ole NON-RP ??? HAHA irw sa lampi sõidad linnavahel ja rammid teisi , DMID , PEKSAD, SÕIMAD, JNE . niiet ära süüdista koguaeg teisi jälgi ennast ka vahepeal !!!!!! .
Tagasi üles Go down
merilin_backer

PostitaminePealkiri: Re: Kaebus elmar ja taits   Kaebus elmar ja taits I_icon_minitimeNelj Juun 18, 2009 6:29 pm

Taits_Ploom kirjutas:
Sina ja ei ole NON-RP ??? HAHA irw sa lampi sõidad linnavahel ja rammid teisi , DMID , PEKSAD, SÕIMAD, JNE . niiet ära süüdista koguaeg teisi jälgi ennast ka vahepeal !!!!!! .

sul pole tõeustus ja ma ei tee neid asju ja rammimine on lubatud aga selles asjas olete ikka süüdi !!
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: Kaebus elmar ja taits   Kaebus elmar ja taits I_icon_minitime

Tagasi üles Go down

Kaebus elmar ja taits
Tagasi üles 
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
 Similar topics
-
» Kaebus - Janar kask
» Kaebus -Paul Kodama
» Kaebus - Kuressaare politseinikud [Palun lugeda]