Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

RPG

PealehtKaebus -Paul Kodama I_icon_mini_membersLatest imagesOtsiRegistreeriLogi sisse

Kaebus -Paul Kodama

Go down 
3 posters
AutorTeade
Takk

Postituste arv : 16

Kaebus -Paul Kodama Empty
PostitaminePealkiri: Kaebus -Paul Kodama   Kaebus -Paul Kodama I_icon_minitimeTeis Juun 16, 2009 9:15 pm

Sinu mängusisene nimi:Elmar Saabas

Süüdistava/Süüdistavate nimi/nimed:Paul Kodama

Toimumisaeg:16 juuni umbes kell 16:05

Selgitus:Sõitsin vaikselt autoga tänaval ringi ja hakkab umbes sireeni laskma ja käsklusi jagama.Mees klõpis mitu korda binditud nuppu , aga ma ei tea miks.Lisaks sellele kui ma autost välja tulin hakkas ta laskma lasi mu maha ja tegi trahvi 2000 ning üani vangi 1100 sec.Kas selline asi on lubatud ja mul on tunnistajaid ka veel.

Pildid/videod: https://2img.net/r/ihimizer/img504/3159/79795115.png
Tagasi üles Go down
Paul_Kodama

Paul_Kodama

Postituste arv : 12

PostitaminePealkiri: Re: Kaebus -Paul Kodama   Kaebus -Paul Kodama I_icon_minitimeTeis Juun 16, 2009 9:44 pm

Takk kirjutas:
Sinu mängusisene nimi:Elmar Saabas

Süüdistava/Süüdistavate nimi/nimed:Paul Kodama

Toimumisaeg:16 juuni umbes kell 16:05

Selgitus:Sõitsin vaikselt autoga tänaval ringi ja hakkab umbes sireeni laskma ja käsklusi jagama.Mees klõpis mitu korda binditud nuppu , aga ma ei tea miks.Lisaks sellele kui ma autost välja tulin hakkas ta laskma lasi mu maha ja tegi trahvi 2000 ning üani vangi 1100 sec.Kas selline asi on lubatud ja mul on tunnistajaid ka veel.

Pildid/videod: https://2img.net/r/ihimizer/img504/3159/79795115.png

Mina pole sind tapnud, vaid Ma olin autos ja sa lasid mind peaaegu surnuks, ning kui ma just jõudsin auto uksest välja tulla siis olid sa surnud. Ehk Taits_Leht tappis sind!!!
Tagasi üles Go down
merilin_backer

Postituste arv : 41

PostitaminePealkiri: Ma kaeban ka pauli peale kui ta tegi nonrp   Kaebus -Paul Kodama I_icon_minitimeKolm Juun 17, 2009 4:36 am

Kaebus -Paul Kodama C:\Program Files\Rockstar Games\GTA San Andreas\sa-mp-051
Ta ajas mind alla ehk tegi carparki ja ennem just ajas ka aga ei saanud pilti. Ja enne hakkas ta mind läskma kuigi ei kasutanud /me võtab relva.
Tagasi üles Go down
merilin_backer

PostitaminePealkiri: Re: Kaebus -Paul Kodama   Kaebus -Paul Kodama I_icon_minitimeKolm Juun 17, 2009 4:41 am

siin on see pilt ma juba lendasin https://2img.net/r/ihimizer/img31/6403/samp051k.png laske ta palun lahti ja ta läseb ka mõnikord lampi
Tagasi üles Go down
Paul_Kodama

Paul_Kodama

PostitaminePealkiri: Re: Kaebus -Paul Kodama   Kaebus -Paul Kodama I_icon_minitimeKolm Juun 17, 2009 5:20 am

merilin_backer kirjutas:
siin on see pilt ma juba lendasin https://2img.net/r/ihimizer/img31/6403/samp051k.png laske ta palun lahti ja ta läseb ka mõnikord lampi

Ma tegin /me võtab relva, aga sa olid kaugel ja sellepärast sa ei kuulnud!!! Ma olin sõbra juures ja ta natuke nussis :S
Tagasi üles Go down
merilin_backer

PostitaminePealkiri: Re: Kaebus -Paul Kodama   Kaebus -Paul Kodama I_icon_minitimeKolm Juun 17, 2009 5:22 pm

aga seal pildoil ajasidd sa mind alla ehk tegid carparki
Tagasi üles Go down
Paul_Kodama

Paul_Kodama

PostitaminePealkiri: Re: Kaebus -Paul Kodama   Kaebus -Paul Kodama I_icon_minitimeKolm Juun 17, 2009 7:46 pm

merilin_backer kirjutas:
aga seal pildoil ajasidd sa mind alla ehk tegid carparki

Sellel ajal oli sul läg ning mul lag, sest ma olin sõbra juures ja tal oli aeglane internet :S ja ta segas mind!!!
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: Kaebus -Paul Kodama   Kaebus -Paul Kodama I_icon_minitime

Tagasi üles Go down

Kaebus -Paul Kodama
Tagasi üles 
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
 Similar topics
-
» Kaebus - Janar kask
» Kaebus elmar ja taits
» Kaebus - Kuressaare politseinikud [Palun lugeda]