| Kuressaare Politseiga Liitumine [Avatud] | |
|
+18marek4567 S.Sarev Kerdo Triinu Tim COol Gianni_Versace Michel_Morris Merlin_Talv kauri159 Gary_Backer merilin_backer Crawl Matu_smith Taits_Ploom Janar_Kask Takk Herko_Smith Tarmo_Kreis 22 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Kerdo
Postituste arv : 3 Join date : 09/06/2009
| Pealkiri: Re: Kuressaare Politseiga Liitumine [Avatud] Püh Juun 21, 2009 10:47 pm | |
| Minu avaldus - Kerdo_Smith
))
[ IC ]
Nimi : Kerdo_Smith
Vanus : 15
Elukoht: Suures villas-kuressaare linnavalitsuses
Telefoni number: 904217
Mis ametit pead : Hetkel olen linnapea kuid soov saada politseinikuks!
Mis lube omad :Autojuhilube .
Mitu kuritegu oled toime pannud : mitteühtegi!
Mitu korda on sind arreteeritud : mitteühtegi .
Kas sa oled olnud seotud gängide või muude kriminaalsete gruppidega : Ei ole .
Sinu elulugu (min. 5 lauset) : Sündisin Las Ventures , kui ma 4 aastaseks sain , kolisin vanematega San Fierrose . Peale seda suri minu ema vähki ning isale korraldati sõda sest ta oli uhes gängis . Olen elanud nüüd üksinda 9 aastat , toeks on mulle minu tädi, kes elab Los Santoses ja ise elasin temaga koos nüüdseks on ta kah surnud ja elan üksi
Miks peaks just sind palkama : Kuna oskan suhelda , liigelda ning käituda vastavalt olukorrale .
(( [ OOC ]
Kui vana sa oled : 15
Kas omad ja kasutad programmi ventrilo : Mõlemale vastusele JAH .
Kui kaua oled sa SA-MP –i mänginud : umbes 2aastat .
Mis sa arvad oma RP oskuseks :Piisav ,et mängida normaalselt !
Mis level sa Kuressaare rollimängus oled : 2
Kas sul on eelnevaid politsei kogemusi :Jah , on küll .
Kui aktiivne mängija sa oled :vägagi | |
|
| |
S.Sarev
Postituste arv : 1 Join date : 24/06/2009
| Pealkiri: Re: Kuressaare Politseiga Liitumine [Avatud] Kolm Juun 24, 2009 5:47 am | |
| [ IC ]
Nimi : Siim Sarev
Vanus : 20
Elukoht: Hetkel sõbra juures
Telefoni number: 747107
Mis ametit pead : Töötu
Mis lube omad : Auto omad
Mitu kuritegu oled toime pannud : 0
Mitu korda on sind arreteeritud : 0
Kas sa oled olnud seotud gängide või muude kriminaalsete gruppidega : Ei
Sinu elulugu (min. 5 lauset) : Sündisin väikses farmis koos ema, isa ja tädiga. Meie farmielu läks päris hästi. Kui aga 1 aastaseks sain, siis juhtus kohutav õnnetus. Minu isa ja ema surid autoõnnetuse käigus. Sellestajast peale lapsena on mind kasvatanud minu tädi. Meie farmi elu koos tädiga aga hakaas seetõttu alla käima. 6 aastaselt läksin Kuressaare algkooli, 11 aastaselt läksin Kuressaare gümnaasiumi. Hinded olid täiesti korras ja lõpetasin ka gümnaasiumi hästi. Pärast kooli läksin õppim amehaanikuks, kus sai head palka. Seal töötasin umbes 5 aastat. Sain ka suure pere - naine, 2 poega ja 1 tütar. Kui lapsed suuremaks said läksin politseisse tööle. Tööpäevad olid pikad, kuid sellegipoolest sai palka hästi ja mis kõige tähtsam seal oli - hea seltskond. Töötan ka siiani politseis ja minu lapsed juba käivad 6. klassis.
Miks peaks just sind palkama : Eelnevad politseikogemused (komissar), hea laskija ja sõitja, ei tekite probleeme politsei tööle, mis võib kahjustada meie mainet, tunnen hästi reegleid
(( [ OOC ]
Kui vana sa oled : 14
Kas omad ja kasutad programmi ventrilo : Jah
Kui kaua oled sa SA-MP –i mänginud : Üle 1 aasta
Mis sa arvad oma RP oskuseks : 7-8
Mis level sa Kuressaare rollimängus oled : 1 (alles liitusin, kuid olen kaua teistes RP servudes mänginud)
Kas sul on eelnevaid politsei kogemusi : Jah, olen olnud komissaar
Kui aktiivne mängija sa oled : Vägagi aktiivne | |
|
| |
marek4567
Postituste arv : 1 Join date : 24/06/2009
| Pealkiri: Re: Kuressaare Politseiga Liitumine [Avatud] Kolm Juun 24, 2009 5:54 pm | |
| [ IC ]
Nimi :Marek Uri
Vanus :23
Elukoht:Elan praegu oma õe juures, Suursaar 4
Telefoni number:Preagu on telefon paranduses.
Mis ametit pead :Ma teen rohkem selliseid juhutöid nagu kuskil ehituste peal jne.
Mis lube omad :Kohe kohe peaks saama kätte load sest mul on ainult sõidueksam vaja teha.
Mitu kuritegu oled toime pannud :Mitte ühtegi, võibolla ainult väikeste poistena õunaraksus käinud.
Mitu korda on sind arreteeritud :Mitte ühtegi.
Kas sa oled olnud seotud gängide või muude kriminaalsete gruppidega :Ei, am ei tegele millegi illegaalsega.
Sinu elulugu (min. 5 lauset) :Ma sündisin Tartus. Mu isa töötas politseinikuna ja mu ema oli töötu. Mul on ka kaks õde. Üks õde on minust 2 aastat vanem ja teine 1 aasta noorem. Meil on väga ühtehoidev perekond. Minu vanemad ei kaklend mitte kunagi ja neil ei olnud peaaegu ühtegi probleemi. Kui ma olin väike läksin ma Tartu Rukkilille lasteaeda. Peale seda otsustasin ma minna Tartu kunstigümnaasiumisse. Mul läks seal kooli hästi. Ma olin just astund 10 klassi sisse ja mul läks väga hästi kuni ükspäev helises telefon just siis kui ma koju olin jõudnud. See oli isa töötelefon. Ma võtsin selle kartusega vastu kuna ta ei helista selle pealt mitte kunagi. Ma võtsin vastu ja hääl ütles ,et kuule poiss kahjuks su isa enam ei ole. Ma lihsalt kukkusin kokku ja hakkasin nutma. Hiljem ma sain teada ,et ta sai pussitada tööpostil. Ma olin nii vihane aga samas ka masenduses. Ma ostsin lennukipileti ja läksin ära. Ma tahtsin alustada algusest peale.
Miks peaks just sind palkama : *Ma olen aus töötaja. *Mulle meeldib töödata. *Mind ei huvita raha selle töö juures. *Ma olen füüsiliselt väga tugev. *Ma oskan hästi lasta. *Mu isa on mulle väga palju politseitööst õpetanud. *Ma oskan inimestega suhelda. *Ma oskan väga hästi sõita autoga ja muude masinatega. *Ma olen väga rahulik. *Mulle meeldib tiimis töödata. *Ma saan hakkama peaagu igas olukorras. *Ma kuulan alati käske mis mulle antakse. (( [ OOC ]
Kui vana sa oled :15
Kas omad ja kasutad programmi ventrilo :Jah, muidugi
Kui kaua oled sa SA-MP –i mänginud :umbes 1 aasta
Mis sa arvad oma RP oskuseks :8.5
Mis level sa Kuressaare rollimängus oled :1
Kas sul on eelnevaid politsei kogemusi :Jah ma olen peaaegu kõikidest RP serverites olnud politsei.
Kui aktiivne mängija sa oled :Ütleme nii et kui ma saaks selle töö siis väga.
Viimati muutis seda marek4567 (Kolm Juun 24, 2009 9:45 pm). Kokku muudetud 1 kord | |
|
| |
Jason_Slyde
Postituste arv : 3 Join date : 24/06/2009
| Pealkiri: Liitumine Politseiga Kolm Juun 24, 2009 9:33 pm | |
| Sinu CV:Jason_Slyde Liitumisavaldus
[ IC ]
Nimi :Jason_Slyde
Vanus :20
Elukoht:Kodutu Hetkel
Telefoni number:Pole telefoni hetkel
Mis ametit pead :Hetkel Töötu((Plaanis Taotleda Politseisse))
Mis lube omad :autolube
Mitu kuritegu oled toime pannud :0
Mitu korda on sind arreteeritud :0
Kas sa oled olnud seotud gängide või muude kriminaalsete gruppidega :Ei
Sinu elulugu (min. 5 lauset) :Sündisin San Fierro Linnas.Isa oli Politseinik,aga Ema oli Meedik.Kui ema Suri Tahtsime isaga Kolida Kuhugile mujale.Isale Meeldis Politsei Töö väga ning oli väga raske Lahkuda San fierrost.Seega otsustasime Kolida Kuressaarde.Isa leidis seal endale uue töökoha milleks oli Politsei millel ta oli Väga kaua aega töötanud.Elame Preagu Sõbra juures isa Teenib raha et Osta maja.Nüüd Taotlen end Politseisse et näidata oma isale et ka tema poeg on sama julge nagu Ta ise.
Miks peaks just sind palkama :
(( [ OOC ]
Kui vana sa oled :23
Kas omad ja kasutad programmi ventrilo :Jah Kasutan aktiivselt
Kui kaua oled sa SA-MP –i mänginud :Ei oska Arvestada Praegu
Mis sa arvad oma RP oskuseks :10/10
Kas sul on eelnevaid politsei kogemusi :Jah Olen Olnud Teistes serverites Politseinik(Kapten)
Kui aktiivne mängija sa oled :Igapäev 5h sees | |
|
| |
Herko_Smith Admin
Postituste arv : 61 Join date : 03/06/2009 Age : 32 Asukoht : Kuressaare
| Pealkiri: Re: Kuressaare Politseiga Liitumine [Avatud] Nelj Juun 25, 2009 9:13 pm | |
| - Kerdo kirjutas:
- Minu avaldus - Kerdo_Smith
))
[ IC ]
Nimi : Kerdo_Smith
Vanus : 15
Elukoht: Suures villas-kuressaare linnavalitsuses
Telefoni number: 904217
Mis ametit pead : Hetkel olen linnapea kuid soov saada politseinikuks!
Mis lube omad :Autojuhilube .
Mitu kuritegu oled toime pannud : mitteühtegi!
Mitu korda on sind arreteeritud : mitteühtegi .
Kas sa oled olnud seotud gängide või muude kriminaalsete gruppidega : Ei ole .
Sinu elulugu (min. 5 lauset) : Sündisin Las Ventures , kui ma 4 aastaseks sain , kolisin vanematega San Fierrose . Peale seda suri minu ema vähki ning isale korraldati sõda sest ta oli uhes gängis . Olen elanud nüüd üksinda 9 aastat , toeks on mulle minu tädi, kes elab Los Santoses ja ise elasin temaga koos nüüdseks on ta kah surnud ja elan üksi
Miks peaks just sind palkama : Kuna oskan suhelda , liigelda ning käituda vastavalt olukorrale .
(( [ OOC ]
Kui vana sa oled : 15
Kas omad ja kasutad programmi ventrilo : Mõlemale vastusele JAH .
Kui kaua oled sa SA-MP –i mänginud : umbes 2aastat .
Mis sa arvad oma RP oskuseks :Piisav ,et mängida normaalselt !
Kas sul on eelnevaid politsei kogemusi :Jah , on küll .
Kui aktiivne mängija sa oled :vägagi Vastu Võetud! (( Sinu Auaste = kapraliks )) | |
|
| |
Herko_Smith Admin
| Pealkiri: Re: Kuressaare Politseiga Liitumine [Avatud] Nelj Juun 25, 2009 9:13 pm | |
| - Jason_Slyde kirjutas:
- Sinu CV:Jason_Slyde Liitumisavaldus
[ IC ]
Nimi :Jason_Slyde
Vanus :20
Elukoht:Kodutu Hetkel
Telefoni number:Pole telefoni hetkel
Mis ametit pead :Hetkel Töötu((Plaanis Taotleda Politseisse))
Mis lube omad :autolube
Kas sa oled olnud seotud gängide või muude kriminaalsete gruppidega :Ei
Sinu elulugu (min. 5 lauset) :Sündisin San Fierro Linnas.Isa oli Politseinik,aga Ema oli Meedik.Kui ema Suri Tahtsime isaga Kolida Kuhugile mujale.Isale Meeldis Politsei Töö väga ning oli väga raske Lahkuda San fierrost.Seega otsustasime Kolida Kuressaarde.Isa leidis seal endale uue töökoha milleks oli Politsei millel ta oli Väga kaua aega töötanud.Elame Preagu Sõbra juures isa Teenib raha et Osta maja.Nüüd Taotlen end Politseisse et näidata oma isale et ka tema poeg on sama julge nagu Ta ise.
Miks peaks just sind palkama :
(( [ OOC ]
Kui vana sa oled :23
Kas omad ja kasutad programmi ventrilo :Jah Kasutan aktiivselt
Kui kaua oled sa SA-MP –i mänginud :Ei oska Arvestada Praegu
Mis sa arvad oma RP oskuseks :10/10
Kas sul on eelnevaid politsei kogemusi :Jah Olen Olnud Teistes serverites Politseinik(Kapten)
Kui aktiivne mängija sa oled :Igapäev 5h sees Vastu Võetud! (( Sinu Auaste = Seersandiks )) | |
|
| |
Herko_Smith Admin
| Pealkiri: Re: Kuressaare Politseiga Liitumine [Avatud] Nelj Juun 25, 2009 9:14 pm | |
| - S.Sarev kirjutas:
- [ IC ]
Nimi : Siim Sarev
Vanus : 20
Elukoht: Hetkel sõbra juures
Telefoni number: 747107
Mis ametit pead : Töötu
Mis lube omad : Auto omad
Mitu kuritegu oled toime pannud : 0
Kas sa oled olnud seotud gängide või muude kriminaalsete gruppidega : Ei
Sinu elulugu (min. 5 lauset) : Sündisin väikses farmis koos ema, isa ja tädiga. Meie farmielu läks päris hästi. Kui aga 1 aastaseks sain, siis juhtus kohutav õnnetus. Minu isa ja ema surid autoõnnetuse käigus. Sellestajast peale lapsena on mind kasvatanud minu tädi. Meie farmi elu koos tädiga aga hakaas seetõttu alla käima. 6 aastaselt läksin Kuressaare algkooli, 11 aastaselt läksin Kuressaare gümnaasiumi. Hinded olid täiesti korras ja lõpetasin ka gümnaasiumi hästi. Pärast kooli läksin õppim amehaanikuks, kus sai head palka. Seal töötasin umbes 5 aastat. Sain ka suure pere - naine, 2 poega ja 1 tütar. Kui lapsed suuremaks said läksin politseisse tööle. Tööpäevad olid pikad, kuid sellegipoolest sai palka hästi ja mis kõige tähtsam seal oli - hea seltskond. Töötan ka siiani politseis ja minu lapsed juba käivad 6. klassis.
Miks peaks just sind palkama : Eelnevad politseikogemused (komissar), hea laskija ja sõitja, ei tekite probleeme politsei tööle, mis võib kahjustada meie mainet, tunnen hästi reegleid
(( [ OOC ]
Kui vana sa oled : 14
Kas omad ja kasutad programmi ventrilo : Jah
Kui kaua oled sa SA-MP –i mänginud : Üle 1 aasta
Mis sa arvad oma RP oskuseks : 7-8
Mis level sa Kuressaare rollimängus oled : 1 (alles liitusin, kuid olen kaua teistes RP servudes mänginud)
Kas sul on eelnevaid politsei kogemusi : Jah, olen olnud komissaar
Kui aktiivne mängija sa oled : Vägagi aktiivne Vastu Võetud! (( Sinu Auaste = Ohvitseriks )) | |
|
| |
Herko_Smith Admin
| Pealkiri: Re: Kuressaare Politseiga Liitumine [Avatud] Nelj Juun 25, 2009 9:14 pm | |
| - marek4567 kirjutas:
- [ IC ]
Nimi :Marek Uri
Vanus :23
Elukoht:Elan praegu oma õe juures, Suursaar 4
Telefoni number:Preagu on telefon paranduses.
Mis ametit pead :Ma teen rohkem selliseid juhutöid nagu kuskil ehituste peal jne.
Mis lube omad :Kohe kohe peaks saama kätte load sest mul on ainult sõidueksam vaja teha.
Mitu kuritegu oled toime pannud :Mitte ühtegi, võibolla ainult väikeste poistena õunaraksus käinud.
Mitu korda on sind arreteeritud :Mitte ühtegi.
Kas sa oled olnud seotud gängide või muude kriminaalsete gruppidega :Ei, am ei tegele millegi illegaalsega.
Sinu elulugu (min. 5 lauset) :Ma sündisin Tartus. Mu isa töötas politseinikuna ja mu ema oli töötu. Mul on ka kaks õde. Üks õde on minust 2 aastat vanem ja teine 1 aasta noorem. Meil on väga ühtehoidev perekond. Minu vanemad ei kaklend mitte kunagi ja neil ei olnud peaaegu ühtegi probleemi. Kui ma olin väike läksin ma Tartu Rukkilille lasteaeda. Peale seda otsustasin ma minna Tartu kunstigümnaasiumisse. Mul läks seal kooli hästi. Ma olin just astund 10 klassi sisse ja mul läks väga hästi kuni ükspäev helises telefon just siis kui ma koju olin jõudnud. See oli isa töötelefon. Ma võtsin selle kartusega vastu kuna ta ei helista selle pealt mitte kunagi. Ma võtsin vastu ja hääl ütles ,et kuule poiss kahjuks su isa enam ei ole. Ma lihsalt kukkusin kokku ja hakkasin nutma. Hiljem ma sain teada ,et ta sai pussitada tööpostil. Ma olin nii vihane aga samas ka masenduses. Ma ostsin lennukipileti ja läksin ära. Ma tahtsin alustada algusest peale.
Miks peaks just sind palkama : *Ma olen aus töötaja. *Mulle meeldib töödata. *Mind ei huvita raha selle töö juures. *Ma olen füüsiliselt väga tugev. *Ma oskan hästi lasta. *Mu isa on mulle väga palju politseitööst õpetanud. *Ma oskan inimestega suhelda. *Ma oskan väga hästi sõita autoga ja muude masinatega. *Ma olen väga rahulik. *Mulle meeldib tiimis töödata. *Ma saan hakkama peaagu igas olukorras. *Ma kuulan alati käske mis mulle antakse. (( [ OOC ]
Kui vana sa oled :15
Kas omad ja kasutad programmi ventrilo :Jah, muidugi
Kui kaua oled sa SA-MP –i mänginud :umbes 1 aasta
Mis sa arvad oma RP oskuseks :8.5
Kas sul on eelnevaid politsei kogemusi :Jah ma olen peaaegu kõikidest RP serverites olnud politsei.
Kui aktiivne mängija sa oled :Ütleme nii et kui ma saaks selle töö siis väga. Vastu Võetud! (( Sinu Auaste = Ohvitseriks )) | |
|
| |
m6ngel112
Postituste arv : 2 Join date : 26/06/2009
| Pealkiri: Re: Kuressaare Politseiga Liitumine [Avatud] Laup Juun 27, 2009 2:17 am | |
| [ IC ]
Nimi : Sten_Maasikas
Vanus : 19
Elukoht: ettejuhtuv tänav
Telefoni number:235169
Mis ametit pead : töötu
Mis lube omad : autojuhi lube
Mitu kuritegu oled toime pannud : omaarust mitte ühtegi
Kas sa oled olnud seotud gängide või muude kriminaalsete gruppidega : ei
Sinu elulugu (min. 5 lauset) : Tere! Mina olen Sten Maasikas. Sündisin San Fierro. Kolisin Los Santosesse 4 aastat tagasi. Selline oli minu lühike elulugu.
Miks peaks just sind palkama : henry soovitas
(( [ OOC ]
Kui vana sa oled : 13
Kas omad ja kasutad programmi ventrilo : kasutan harva hetkel
Kui kaua oled sa SA-MP –i mänginud : üle 2 aasta
Mis sa arvad oma RP oskuseks : 9/10
Mis level sa Kuressaare rollimängus oled : 1
Kas sul on eelnevaid politsei kogemusi : isegi liider olen olnud..aga muidu mendi tase 8/10
Kui aktiivne mängija sa oled : kui aega on siis mängin | |
|
| |
Karina
Postituste arv : 1 Join date : 27/06/2009
| Pealkiri: Re: Kuressaare Politseiga Liitumine [Avatud] Laup Juun 27, 2009 2:28 am | |
| Sinu CV:
[ IC ]
Nimi :KArin_Hommik
Vanus :16
Elukoht: kuressaare hotell
Telefoni number:hiljem lisan !
Mis ametit pead :töötu
Mis lube omad :auto ,kala,
Kas sa oled olnud seotud gängide või muude kriminaalsete gruppidega :ei
Sinu elulugu (min. 5 lauset) :hiljem panen
Miks peaks just sind palkama : kuna sa oled sellel alal osav
(( [ OOC ]
Kui vana sa oled : 16
Kas omad ja kasutad programmi ventrilo :ei
Kui kaua oled sa SA-MP –i mänginud : 4-5 aa
Mis sa arvad oma RP oskuseks : mm suht hea ühes servus olin parim mängja
Kas sul on eelnevaid politsei kogemusi : jah ma olen los angelases olnd F.B.I liider
Kui aktiivne mängija sa oled :suht mingi vahest 24/7 | |
|
| |
J.Green
Postituste arv : 2 Join date : 29/06/2009
| Pealkiri: Re: Kuressaare Politseiga Liitumine [Avatud] Esm Juun 29, 2009 11:17 pm | |
| [ IC ]
Nimi :Jack_Green
Vanus :18
Elukoht:Hotell
Telefoni number:210339
Mis ametit pead :Hetkel töötu
Mis lube omad :Autoload
Kas sa oled olnud seotud gängide või muude kriminaalsete gruppidega :ei ole
Sinu elulugu (min. 5 lauset) :Ma sündisin Miamis väikesesse perre.Isa töötas turvaülemana ja ema töötas poes müüana.Ühel õhtul kui me olime perega kodus murti meie korterisse sisse.Mu ema tapeti ja isa sai raskelt haavata.Isa viidi haiglasse ning ma käisin teda iga päev vaatamas.Ükspäev kui ma haiglasse läksin siis öeldi et mu isa suri täna hommikul.Ma olin siis juba 21 aastane.Ma otsustasin kolida Los Santosesse sest tahtsin alustada oma elu ouhtalt lehelt ning soovin saada politseinikuks,et astuda vastu kuritegevusele.
Miks peaks just sind palkama :Oskan hästi RP,oskan hästi sõita,kuuletun endast kõrgematele austusega inimestele.
(( [ OOC ]
Kui vana sa oled :14
Kas omad ja kasutad programmi ventrilo :Ei kasuta kuid võin hakata kasutama
Kui kaua oled sa SA-MP –i mänginud:1 ja pool aastat
Mis sa arvad oma RP oskuseks :8/10
Mis level sa Kuressaare rollimängus oled :1 ((alles alustasin))
Kas sul on eelnevaid politsei kogemusi : kunagi olin mingis serveris politsei
Kui aktiivne mängija sa oled :Kuskil 6-7h Päevas Sees,vahepeal ka maal,siis ei mängi | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Kuressaare Politseiga Liitumine [Avatud] | |
| |
|
| |
| Kuressaare Politseiga Liitumine [Avatud] | |
|