Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

RPG

Pealeht[Avaldus] Päästeteenistuse ülem I_icon_mini_membersLatest imagesOtsiRegistreeriLogi sisse

[Avaldus] Päästeteenistuse ülem

Go down 
AutorTeade
Crawl

Crawl

Postituste arv : 21

[Avaldus] Päästeteenistuse ülem Empty
PostitaminePealkiri: [Avaldus] Päästeteenistuse ülem   [Avaldus] Päästeteenistuse ülem I_icon_minitimeNelj Juun 18, 2009 4:25 am

Kuressaare Päästeteenistuse Liidri Avaldus

Mängusisene Eesnimi: Crawl
Mängusisene Perekonnanimi: Uderson

Kas sa oled ennemgi Sa-Mpis Rollimängu serveris Parameediku mänginud?
-
Jah, kuigi väga vähe.
Kuidas hindad oma Rollimängu taset?
-
85/100
Kui aktiivne sa hakkad olema?
-
Väga aktiivne, olen enamus ajast teie serveris.
Miks me peaks just sinu valima?
-
Kuna teen oma tööd kohusetundlikult ning hoolitsen klientide heaolu eest. Samuti ei hakka vastu kõrgematele jõududele (adminid, moderaatorid). Valiksin oma töötajaid väga korralikult, võtaksin vastu kõik väga Rp- kohaselt. Olen Kuressaare serveris enamustega sõber, ning tunnen, et sobiksin just Päästeteenistuse ülemaks. Oleksin väga ettevaatlik ja hoolikas oma töötajatega. Vallandaksin kõik töötajad, kes teevad liialt non-rp või siis ei aita inimesi ning on ebameeldivad. Kui näeksin oma töötajat tegutsemas valesti, kindlasti õpetaksin seda. Oleksin ka väga avameelne kaebuste suhtes, ning valmis oma töötajate eest välja seisma. Tegutsekisn just nii, et teistel mängijatel parem oleks. Ilmuks alati kohale liiklusõnnetustele ja muudele mässudele, kus inimesed saavad vigastatud.
Kui vana sa tegelikult oled? 15
-

Kas sa lubad, et teed liitumised ja vallandamised kõik Rollimänguna. Samuti ka kõik ravitsemised. Ning hoiad korda San Fierro Päästeteenistuse teema all foorumis ja uuendad koguaeg Kasutajagruppi?
-
Jah, luban. Mainisin seda vist ka juba eespool. Foorumi suhtes olen ma ka väga aktiivne, ning luban korda hoida.
Lisainfo:
-
MSN: hendrik.jalakas@mail.ee Kontakteeruda saab ka meili teel hendrik@jalakas.ee
Kui mingit abi vaja, saab mind alati kätte ka IG.

Liidritaotleja Allkiri: Crawlzz
Herko_Smith Allkiri:
Peep_Smith Allkiri:
Henry_Smith Allkiri:
Tagasi üles Go down

[Avaldus] Päästeteenistuse ülem
Tagasi üles 
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
 Similar topics
-
» Juhilubade taotlemine
» Kuressaare Maffia liitumis avaldus(AVATUD!!!!!)
» Unbänni avaldus
» Kuressaare Päästeteenistuse Liidriks Saamise Avaldus
» unbanni avaldus