| Tööavaldus Linnavalitsusse minekuks. | |
|
+4Michel_Morris merilin_backer Merlin_Talv Herko_Smith 8 posters |
Autor | Teade |
---|
Herko_Smith Admin
Postituste arv : 61 Join date : 03/06/2009 Age : 32 Asukoht : Kuressaare
| Pealkiri: Tööavaldus Linnavalitsusse minekuks. Teis Juun 09, 2009 6:38 pm | |
| KASUTATE KOODI!!!! (See on allpool)
Linnavalitsus pakub omalt poolt: - Head palgateenimist - Preemiaid - Head töökeskonda - Oma firmaautot - Oma kabinetti
Valitsusse Liitumisavaldus
[ IC ]
Eesnimi: - Perekonnanimi: - Telefoninumber: - Elukoht: - Vanus: -
Mis lube omad? - Kelleks sa kandideerid? [VALIKUD: Sekretär, Ihukaitjsa, Autojuht] - Kas sul on valitud ametiga ka eelnevaid kogemusi? - Mis alal sa töötad/töötasid? - Kas sind on kunagi arreteeritud? Kui Jah, siis mille eest? - Kas sa oled olnud kunagi seotud Illegaalsete fraktsioonidega/gängidega? - Miks peaks just sind valima Linnavalitsusse tööle? - Sinu ELulugu: (Miinimum: 5 lauset) -
[ OOC ]
Kui vana sa oled? - Kui aktiivne sa oled? - Kui hästi sa oskad Rollimängu ehk Rp-d? - Kui kaua sa oled Sa-Mpi mänginud? - Kas lugesid läbi Reeglid? Jah/Ei :[/code]Linnavalitsuse Töötajate Reeglid Kood: - Kood:
-
[b][size=18][center]Valitsusse Liitumisavaldus[/center][/size][/b]
[b][ IC ][/b]
[b]Eesnimi: -[/b] [b]Perekonnanimi: -[/b] [b]Telefoninumber: -[/b] [b]Elukoht: -[/b] [b]Vanus: -[/b]
[b]Mis lube omad? -[/b] [b]Kelleks sa kandideerid? [VALIKUD: Sekretär, Ihukaitjsa, Autojuht] -[/b] [b]Kas sul on valitud ametiga ka eelnevaid kogemusi? -[/b] [b]Mis alal sa töötad/töötasid? -[/b] [b]Kas sind on kunagi arreteeritud? Kui Jah, siis mille eest? -[/b] [b]Kas sa oled olnud kunagi seotud Illegaalsete fraktsioonidega/gängidega? -[/b] [b]Miks peaks just sind valima Linnavalitsusse tööle? -[/b] [b]Sinu ELulugu: (Miinimum: 5 lauset) -[/b]
[b][ OOC ][/b]
[b]Kui vana sa oled? -[/b] [b]Kui aktiivne sa oled? -[/b] [b]Kui hästi sa oskad Rollimängu ehk Rp-d? -[/b] [b]Kui kaua sa oled Sa-Mpi mänginud? -
Kas lugesid läbi Reeglid? Jah/Ei : Linnavalitsuse Töötajate Reeglid | |
|
| |
Merlin_Talv
Postituste arv : 17 Join date : 11/06/2009 Age : 29 Asukoht : Tallinn
| Pealkiri: Re: Tööavaldus Linnavalitsusse minekuks. Teis Juun 16, 2009 8:36 pm | |
| Linnavalitsus pakub omalt poolt: - Head palgateenimist - Preemiaid - Head töökeskonda - Oma firmaautot - Oma kabinetti Valitsusse Liitumisavaldus:Ma tahan liidriks! [ IC ]:In Caracter Eesnimi: -Merlin Perekonnanimi: -Talv Telefoninumber: -302009 Elukoht: -Takso Parkla ehk unity rongijaam Vanus: -18 Mis lube omad? -Auto Kelleks sa kandideerid? [VALIKUD: Sekretär, Ihukaitjsa, Autojuht] -Linna Peaks Kas sul on valitud ametiga ka eelnevaid kogemusi? -Ei ole Mis alal sa töötad/töötasid? -Takso Juht Kas sind on kunagi arreteeritud? Kui Jah, siis mille eest? -1 Kord põgenesin Kas sa oled olnud kunagi seotud Illegaalsete fraktsioonidega/gängidega? -Jah Narko Farmer-ina Miks peaks just sind valima Linnavalitsusse tööle? -Sest ma tahan olla linna pea Sinu ELulugu: (Miinimum: 5 lauset) a elasin lv-s. Mu ema oli politsei ja isa sõdur.Neil oli koguaeg tegemist.Ma ei saand nendega koos eriti olla.Lõppuks ma läksin 14 aastaselt sugulaste juurde kes antsid mulle tasku-M raha jne.Siis kui sain 18 siis läksin ls-i.Nüüd olen taksode boss aga tahaks linna peaks saada [ OOC ]:Out Of Caracter Kui vana sa oled? -13 Kui aktiivne sa oled? -Nii AKtiivne kui saan Kui hästi sa oskad Rollimängu ehk Rp-d? -väga hästi Kui kaua sa oled Sa-Mpi mänginud? -1Aasta Kas lugesid läbi Reeglid? Jah/Ei :[/code]Linnavalitsuse Töötajate Reeglid:Lugesin ikka Kood:Mis Kood Kood:Mis Kood Valitsusse Liitumisavaldus :Tehdud [ IC ]In Came Eesnimi: -Merlin Perekonnanimi: -Talv Telefoninumber: -302009 Elukoht: -Takso parkla ehk unity rongijaam Vanus: -18 Mis lube omad? -auto Kelleks sa kandideerid? [VALIKUD: Sekretär, Ihukaitjsa, Autojuht] -Linnapea Kas sul on valitud ametiga ka eelnevaid kogemusi? -Jah Mis alal sa töötad/töötasid? -Taksojuht Kas sind on kunagi arreteeritud? Kui Jah, siis mille eest? -1 kord põgenesin Kas sa oled olnud kunagi seotud Illegaalsete fraktsioonidega/gängidega? -Jah narko farmer Miks peaks just sind valima Linnavalitsusse tööle? -Sest ma tahan linna pea olla Sinu ELulugu: (Miinimum: 5 lauset) -elasin lv-s. Mu ema oli politsei ja isa sõdur.Neil oli koguaeg tegemist.Ma ei saand nendega koos eriti olla.Lõppuks ma läksin 14 aastaselt sugulaste juurde kes antsid mulle tasku-M raha jne.Siis kui sain 18 siis läksin ls-i.Nüüd olen taksode boss aga tahaks linna peaks saada [ OOC ]Out Of Carcter Kui vana sa oled? -13 Kui aktiivne sa oled? -Nii aktiivne kui saan Kui hästi sa oskad Rollimängu ehk Rp-d? -Väga hästi [b]Kui kaua sa oled Sa-Mpi mänginud? -1aasta Kas lugesid läbi Reeglid? Jah/Ei :jah | |
|
| |
merilin_backer
Postituste arv : 41 Join date : 10/06/2009
| Pealkiri: Re: Tööavaldus Linnavalitsusse minekuks. Kolm Juun 17, 2009 5:10 am | |
| - Merlin_Talv kirjutas:
- Linnavalitsus pakub omalt poolt:
- Head palgateenimist - Preemiaid - Head töökeskonda - Oma firmaautot - Oma kabinetti
Valitsusse Liitumisavaldus:Ma tahan liidriks!
[ IC ]:In Caracter
Eesnimi: -Merlin Perekonnanimi: -Talv Telefoninumber: -302009 Elukoht: -Takso Parkla ehk unity rongijaam Vanus: -18
Mis lube omad? -Auto Kelleks sa kandideerid? [VALIKUD: Sekretär, Ihukaitjsa, Autojuht] -Linna Peaks Kas sul on valitud ametiga ka eelnevaid kogemusi? -Ei ole Mis alal sa töötad/töötasid? -Takso Juht Kas sind on kunagi arreteeritud? Kui Jah, siis mille eest? -1 Kord põgenesin Kas sa oled olnud kunagi seotud Illegaalsete fraktsioonidega/gängidega? -Jah Narko Farmer-ina Miks peaks just sind valima Linnavalitsusse tööle? -Sest ma tahan olla linna pea Sinu ELulugu: (Miinimum: 5 lauset) a elasin lv-s. Mu ema oli politsei ja isa sõdur.Neil oli koguaeg tegemist.Ma ei saand nendega koos eriti olla.Lõppuks ma läksin 14 aastaselt sugulaste juurde kes antsid mulle tasku-M raha jne.Siis kui sain 18 siis läksin ls-i.Nüüd olen taksode boss aga tahaks linna peaks saada
[ OOC ]:Out Of Caracter
Kui vana sa oled? -13 Kui aktiivne sa oled? -Nii AKtiivne kui saan Kui hästi sa oskad Rollimängu ehk Rp-d? -väga hästi Kui kaua sa oled Sa-Mpi mänginud? -1Aasta Kas lugesid läbi Reeglid? Jah/Ei :[/code]Linnavalitsuse Töötajate Reeglid:Lugesin ikka
Kood:Mis Kood Kood:Mis Kood
Valitsusse Liitumisavaldus :Tehdud
[ IC ]In Came
Eesnimi: -Merlin Perekonnanimi: -Talv Telefoninumber: -302009 Elukoht: -Takso parkla ehk unity rongijaam Vanus: -18
Mis lube omad? -auto Kelleks sa kandideerid? [VALIKUD: Sekretär, Ihukaitjsa, Autojuht] -Linnapea Kas sul on valitud ametiga ka eelnevaid kogemusi? -Jah Mis alal sa töötad/töötasid? -Taksojuht Kas sind on kunagi arreteeritud? Kui Jah, siis mille eest? -1 kord põgenesin Kas sa oled olnud kunagi seotud Illegaalsete fraktsioonidega/gängidega? -Jah narko farmer Miks peaks just sind valima Linnavalitsusse tööle? -Sest ma tahan linna pea olla Sinu ELulugu: (Miinimum: 5 lauset) -elasin lv-s. Mu ema oli politsei ja isa sõdur.Neil oli koguaeg tegemist.Ma ei saand nendega koos eriti olla.Lõppuks ma läksin 14 aastaselt sugulaste juurde kes antsid mulle tasku-M raha jne.Siis kui sain 18 siis läksin ls-i.Nüüd olen taksode boss aga tahaks linna peaks saada
[ OOC ]Out Of Carcter
Kui vana sa oled? -13 Kui aktiivne sa oled? -Nii aktiivne kui saan Kui hästi sa oskad Rollimängu ehk Rp-d? -Väga hästi Kui kaua sa oled Sa-Mpi mänginud? -1aasta
Kas lugesid läbi Reeglid? Jah/Ei :jah [b]VASTU VÕUTUD SAAB ABI LINNAPEAKS !! | |
|
| |
Michel_Morris
Postituste arv : 7 Join date : 17/06/2009
| Pealkiri: Re: Tööavaldus Linnavalitsusse minekuks. Kolm Juun 17, 2009 10:06 pm | |
| Linnavalitsus pakub omalt poolt: - Head palgateenimist - Preemiaid - Head töökeskonda - Oma firmaautot - Oma kabinetti Valitsusse Liitumisavaldus [ IC ] Eesnimi: - Tom Perekonnanimi: - Jason Telefoninumber: -ei tea Elukoht: -Hotell Vanus: -24 Mis lube omad? -autolube Kelleks sa kandideerid? [VALIKUD: Sekretär, Ihukaitjsa, Autojuht] -abi linnapea Kas sul on valitud ametiga ka eelnevaid kogemusi? -jahh Mis alal sa töötad/töötasid? -Kiirabi/arstina Kas sind on kunagi arreteeritud? Kui Jah, siis mille eest? -Ei Kas sa oled olnud kunagi seotud Illegaalsete fraktsioonidega/gängidega? -Ei Miks peaks just sind valima Linnavalitsusse tööle? -Ma olen tark oskan kõike . ning olen väga abivalmis Sinu ELulugu: (Miinimum: 5 lauset) -Sündisin Los Santoses . olen läbi eland olnud mitmetes olukordades kus on võimaliks surma saada . olen käind ülikoolis . Oskan kõike selle ameti juures. [ OOC ] Kui vana sa oled? 13 - Kui aktiivne sa oled? kogu aeg mangin - Kui hästi sa oskad Rollimängu ehk Rp-d?j ahh - Kui kaua sa oled Sa-Mpi mänginud?hmm 1a - Kas lugesid läbi Reeglid? Jah/Ei : JAHH | |
|
| |
merilin_backer
| |
| |
merilin_backer
| |
| |
Gary_Backer
Postituste arv : 2 Join date : 17/06/2009
| |
| |
merilin_backer
| |
| |
Takk
Postituste arv : 16 Join date : 10/06/2009
| Pealkiri: Re: Tööavaldus Linnavalitsusse minekuks. Laup Juun 20, 2009 9:04 pm | |
| Linnavalitsus pakub omalt poolt: - Head palgateenimist - Preemiaid - Head töökeskonda - Oma firmaautot - Oma kabinetti
[ IC ]
Eesnimi: - Elmar Perekonnanimi: - Saabas Telefoninumber: -960450 Elukoht: -Los Santos putka 7 Vanus: -27
Mis lube omad? Autojuhilube,Lenniku lube Kelleks sa kandideerid? [VALIKUD: Sekretär, Ihukaitjsa, Autojuht] -Linnapea Kas sul on valitud ametiga ka eelnevaid kogemusi? -Jah Mis alal sa töötad/töötasid? -Abc stuudio liider, politsei Kas sind on kunagi arreteeritud? Kui Jah, siis mille eest? -Ei Kas sa oled olnud kunagi seotud Illegaalsete fraktsioonidega/gängidega? -Ei Miks peaks just sind valima Linnavalitsusse tööle? -Ma oskan RP võtan vastu õigeid otsuseid ei vallanda inimesi umbes. Sinu ELulugu: (Miinimum: 5 lauset) -Sündisin Los Santose haiglas.Olin 6 aastane kui läksin kooli olin teistest ikka targem.Alg kooli põpuks olid mul kõik 5.Põhikoolis tuli vahest tunndiostuseele mõni neli ja põhikooli lõpetasin 5.Edasi läksin kõrgkooli ja sealgi läks mul hästi.Hiljem läksin õppima linna juhtimist.Sellest ajast peale loodan et valite mind linna peaks.
[ OOC ]
Kui vana sa oled? 14 - Kui aktiivne sa oled? Üsna aktiivne 3-5h päevas - Kui hästi sa oskad Rollimängu ehk Rp-d? 10/10 - Kui kaua sa oled Sa-Mpi mänginud?9-kuud - Kas lugesid läbi Reeglid? Jah/Ei : Jah | |
|
| |
kauri159
Postituste arv : 5 Join date : 18/06/2009
| Pealkiri: Re: Tööavaldus Linnavalitsusse minekuks. Püh Juun 21, 2009 2:08 am | |
| Valitsusse Liitumisavaldus [ IC ]Eesnimi: -Kauri Perekonnanimi: -Rops Telefoninumber: -ei mäleta Elukoht: -los santos Vanus: -23 Mis lube omad? -Auto-kopteri Kelleks sa kandideerid? [VALIKUD: Sekretär, Ihukaitjsa, Autojuht] -Ihukaitsja Kas sul on valitud ametiga ka eelnevaid kogemusi? -olen olnud politsei Mis alal sa töötad/töötasid? -politsei olin Kas sind on kunagi arreteeritud? Kui Jah, siis mille eest? -jah admini poolt ainult Kas sa oled olnud kunagi seotud Illegaalsete fraktsioonidega/gängidega? -ei Miks peaks just sind valima Linnavalitsusse tööle? -ei tea Sinu ELulugu: (Miinimum: 5 lauset) -ei oska teha [ OOC ]Kui vana sa oled? -11 Kui aktiivne sa oled? -2-4h Kui hästi sa oskad Rollimängu ehk Rp-d? -oleneb päevast 7/10 [b]Kui kaua sa oled Sa-Mpi mänginud? -3kuud Kas lugesid läbi Reeglid? Jah/Ei :jah | |
|
| |
Tim_Wood
Postituste arv : 1 Join date : 21/06/2009
| Pealkiri: Re: Tööavaldus Linnavalitsusse minekuks. Püh Juun 21, 2009 9:32 pm | |
| [ IC ]
Eesnimi: Tim Perekonnanimi: Wood Telefoninumber:471589 Elukoht: lennujaama 5 Vanus: 19
Mis lube omad? - Kelleks sa kandideerid? [VALIKUD: Sekretär, Ihukaitjsa, Autojuht] sekretär Kas sul on valitud ametiga ka eelnevaid kogemusi? ei kuid õppisin koolis raamatupidamist Mis alal sa töötad/töötasid? Mehaanik Kas sind on kunagi arreteeritud? Kui Jah, siis mille eest? Ei Kas sa oled olnud kunagi seotud Illegaalsete fraktsioonidega/gängidega? Ei Miks peaks just sind valima Linnavalitsusse tööle? Ma olen alati linnapeale kätte saadav ja töödan nii kaua kui vaja Sinu ELulugu: (Miinimum: 5 lauset) Sündisin 1989 aastal tallinnas.Ema töötas mul riigikogus isa oli auto mehaanik.Mul oli 1 vend ja 2 õde.Meie majanduslik olukord oli väga hea saime kõike mida tahtsime.Kui olin 3 aastane mõrvati mu isa.Mõrvarit ei leitud ja nii jäime õdedega,vennaga ja emaga üksi.8 aastaselt läksin kooli.Hinded olid mul korras kuni 9 klassi lõppuni siis hakkas tulema 4 sid ja 3.Peale põhikooli lõppu läksin keskkooli selle läbisin suhteliselt hästi ja õppisin seal raamatupidamist. Kui sain 17 jäi kadunuks mu ema ja vennaga ja õdedega polnud ka eriti hea suhe nii siis visati mind võlja ja kolisin kuresaarde
[ OOC ]
Kui vana sa oled? 14 Kui aktiivne sa oled? umbes 3-5 tundi päevas sees vahepeal isegi rohkemgi Kui hästi sa oskad Rollimängu ehk Rp-d? kui kümne palli süsteemis hinnata siis 7 8 vahel Kui kaua sa oled Sa-Mpi mänginud? 6 kuud Kas lugesid läbi Reeglid? Jah/Ei :[/code]Linnavalitsuse Töötajate Reeglid jah | |
|
| |
Michel_Morris
Postituste arv : 7 Join date : 17/06/2009
| Pealkiri: abilinnapeaks Esm Juun 22, 2009 7:18 pm | |
| Linnavalitsus pakub omalt poolt: - Head palgateenimist - Preemiaid - Head töökeskonda - Oma firmaautot - Oma kabinetti
[ IC ]
Eesnimi: -Michel Perekonnanimi: -Morris Telefoninumber: -689439 Elukoht: -USA Vanus: -18
Mis lube omad? -Juhi Kelleks sa kandideerid? [VALIKUD: Sekretär, Ihukaitjsa, Autojuht] -Abilinnapea Kas sul on valitud ametiga ka eelnevaid kogemusi? -jhh Mis alal sa töötad/töötasid? -Politseii Kas sind on kunagi arreteeritud? Kui Jah, siis mille eest? -Ei Kas sa oled olnud kunagi seotud Illegaalsete fraktsioonidega/gängidega? -Ei Miks peaks just sind valima Linnavalitsusse tööle? -Mul on selle ameti juures kogemused kuna olen see olnud Sinu ELulugu: (Miinimum: 5 lauset) -Sündisin Usas , Mu vanemad surid autoõnnetuses, ,ning ma olin lastekodus ,õde on mul ka aga ma ei tea temast midagi ,olen haritud ja oskan kõike
[ OOC ]
Kui vana sa oled? -14 Kui aktiivne sa oled? -päaevas 6h umbes Kui hästi sa oskad Rollimängu ehk Rp-d? -Normaalselt Kui kaua sa oled Sa-Mpi mänginud? -1a Kas lugesid läbi Reeglid? Jah/Ei :[/code]Linnavalitsuse Töötajate Reeglid JAHH | |
|
| |
merilin_backer
| Pealkiri: Re: Tööavaldus Linnavalitsusse minekuks. Kolm Juun 24, 2009 4:24 pm | |
| - Michel_Morris kirjutas:
- Head palgateenimist - Preemiaid - Head töökeskonda - Oma firmaautot - Oma kabinetti
[ IC ]
Eesnimi: -Michel Perekonnanimi: -Morris Telefoninumber: -689439 Elukoht: -USA Vanus: -18
Mis lube omad? -Juhi Kelleks sa kandideerid? [VALIKUD: Sekretär, Ihukaitjsa, Autojuht] -Abilinnapea Kas sul on valitud ametiga ka eelnevaid kogemusi? -jhh Mis alal sa töötad/töötasid? -Politseii Kas sind on kunagi arreteeritud? Kui Jah, siis mille eest? -Ei Kas sa oled olnud kunagi seotud Illegaalsete fraktsioonidega/gängidega? -Ei Miks peaks just sind valima Linnavalitsusse tööle? -Mul on selle ameti juures kogemused kuna olen see olnud Sinu ELulugu: (Miinimum: 5 lauset) -Sündisin Usas , Mu vanemad surid autoõnnetuses, ,ning ma olin lastekodus ,õde on mul ka aga ma ei tea temast midagi ,olen haritud ja oskan kõike
[ OOC ]
Kui vana sa oled? -14 Kui aktiivne sa oled? -päaevas 6h umbes Kui hästi sa oskad Rollimängu ehk Rp-d? -Normaalselt Kui kaua sa oled Sa-Mpi mänginud? -1a Kas lugesid läbi Reeglid? Jah/Ei :[/code]Linnavalitsuse Töötajate Reeglid JAHH AVALDUS SOBIS OSKAB RP SA SAAD LINNAPEAKSB !! ÕNNITLEN !! | |
|
| |
merilin_backer
| Pealkiri: Re: Tööavaldus Linnavalitsusse minekuks. Kolm Juun 24, 2009 4:30 pm | |
| - Tim_Wood kirjutas:
- [ IC ]
Eesnimi: Tim Perekonnanimi: Wood Telefoninumber:471589 Elukoht: lennujaama 5 Vanus: 19
Mis lube omad? - Kelleks sa kandideerid? [VALIKUD: Sekretär, Ihukaitjsa, Autojuht] sekretär Kas sul on valitud ametiga ka eelnevaid kogemusi? ei kuid õppisin koolis raamatupidamist Mis alal sa töötad/töötasid? Mehaanik Kas sind on kunagi arreteeritud? Kui Jah, siis mille eest? Ei Kas sa oled olnud kunagi seotud Illegaalsete fraktsioonidega/gängidega? Ei Miks peaks just sind valima Linnavalitsusse tööle? Ma olen alati linnapeale kätte saadav ja töödan nii kaua kui vaja Sinu ELulugu: (Miinimum: 5 lauset) Sündisin 1989 aastal tallinnas.Ema töötas mul riigikogus isa oli auto mehaanik.Mul oli 1 vend ja 2 õde.Meie majanduslik olukord oli väga hea saime kõike mida tahtsime.Kui olin 3 aastane mõrvati mu isa.Mõrvarit ei leitud ja nii jäime õdedega,vennaga ja emaga üksi.8 aastaselt läksin kooli.Hinded olid mul korras kuni 9 klassi lõppuni siis hakkas tulema 4 sid ja 3.Peale põhikooli lõppu läksin keskkooli selle läbisin suhteliselt hästi ja õppisin seal raamatupidamist. Kui sain 17 jäi kadunuks mu ema ja vennaga ja õdedega polnud ka eriti hea suhe nii siis visati mind võlja ja kolisin kuresaarde
[ OOC ]
Kui vana sa oled? 14 Kui aktiivne sa oled? umbes 3-5 tundi päevas sees vahepeal isegi rohkemgi Kui hästi sa oskad Rollimängu ehk Rp-d? kui kümne palli süsteemis hinnata siis 7 8 vahel Kui kaua sa oled Sa-Mpi mänginud? 6 kuud Kas lugesid läbi Reeglid? Jah/Ei :[/code]Linnavalitsuse Töötajate Reeglid jah VASTU VÕETUD AGA SAAD SIIS TÖÖLE KUI LINNAVLAITSUS ON KORDA TEHTUD SEST SEE HETKEL BUGGED | |
|
| |
merilin_backer
| Pealkiri: Re: Tööavaldus Linnavalitsusse minekuks. Kolm Juun 24, 2009 4:31 pm | |
| - kauri159 kirjutas:
[ IC ]
Eesnimi: -Kauri Perekonnanimi: -Rops Telefoninumber: -ei mäleta Elukoht: -los santos Vanus: -23
Mis lube omad? -Auto-kopteri Kelleks sa kandideerid? [VALIKUD: Sekretär, Ihukaitjsa, Autojuht] -Ihukaitsja Kas sul on valitud ametiga ka eelnevaid kogemusi? -olen olnud politsei Mis alal sa töötad/töötasid? -politsei olin Kas sind on kunagi arreteeritud? Kui Jah, siis mille eest? -jah admini poolt ainult Kas sa oled olnud kunagi seotud Illegaalsete fraktsioonidega/gängidega? -ei Miks peaks just sind valima Linnavalitsusse tööle? -ei tea Sinu ELulugu: (Miinimum: 5 lauset) -ei oska teha
[ OOC ]
Kui vana sa oled? -11 Kui aktiivne sa oled? -2-4h Kui hästi sa oskad Rollimängu ehk Rp-d? -oleneb päevast 7/10 [b]Kui kaua sa oled Sa-Mpi mänginud? -3kuud
Kas lugesid läbi Reeglid? Jah/Ei :jah VASTU VÕETUD SAAD SIIS TÖÖLE KUI LINNAVALITSUS KORDA TEHTUD | |
|
| |
merilin_backer
| Pealkiri: Re: Tööavaldus Linnavalitsusse minekuks. Kolm Juun 24, 2009 4:33 pm | |
| - Takk kirjutas:
[ IC ]
Eesnimi: - Elmar Perekonnanimi: - Saabas Telefoninumber: -960450 Elukoht: -Los Santos putka 7 Vanus: -27
Mis lube omad? Autojuhilube,Lenniku lube Kelleks sa kandideerid? [VALIKUD: Sekretär, Ihukaitjsa, Autojuht] -Linnapea Kas sul on valitud ametiga ka eelnevaid kogemusi? -Jah Mis alal sa töötad/töötasid? -Abc stuudio liider, politsei Kas sind on kunagi arreteeritud? Kui Jah, siis mille eest? -Ei Kas sa oled olnud kunagi seotud Illegaalsete fraktsioonidega/gängidega? -Ei Miks peaks just sind valima Linnavalitsusse tööle? -Ma oskan RP võtan vastu õigeid otsuseid ei vallanda inimesi umbes. Sinu ELulugu: (Miinimum: 5 lauset) -Sündisin Los Santose haiglas.Olin 6 aastane kui läksin kooli olin teistest ikka targem.Alg kooli põpuks olid mul kõik 5.Põhikoolis tuli vahest tunndiostuseele mõni neli ja põhikooli lõpetasin 5.Edasi läksin kõrgkooli ja sealgi läks mul hästi.Hiljem läksin õppima linna juhtimist.Sellest ajast peale loodan et valite mind linna peaks.
[ OOC ]
Kui vana sa oled? 14 - Kui aktiivne sa oled? Üsna aktiivne 3-5h päevas - Kui hästi sa oskad Rollimängu ehk Rp-d? 10/10 - Kui kaua sa oled Sa-Mpi mänginud?9-kuud - Kas lugesid läbi Reeglid? Jah/Ei : Jah SA EI OSKA ULDSE RP OLEN TEINUD TEMAGA RP TA ON TÄIELIK NONRP !! EI SAA TÖÖLE | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Tööavaldus Linnavalitsusse minekuks. | |
| |
|
| |
| Tööavaldus Linnavalitsusse minekuks. | |
|